Alexander Ek

Online coach

LYSSNA PÅ MIN KLIENTS RESA

VAD INGÅ R I MIN COACHING?

ÄT MATEN DU GILLAR OCH FA RESULTATEN DU ONSKAR

meals

Boka en plats för "Nystart" som drar igång i januari.

Tillsammans blir vi starkare!

Var med på mitt nya roliga 8 veckor gör det tillsammans program där vi som grupp hjälper & stöttar varandra till att nå våra mål och hålla uppe en hög motivation

Allt detta och mycket mer medans vi tillsammans hjälper varandra att bli starkare, hälsosammare och en bättre version av oss själva för endas 
799:- / mån

NÅGRA AV 2021 FAVORITRECEPT

Sommarutmaning

– 12 veckor sommarutmaning –

(Läs nedan vad som igår)

6 MÅNADER

(Läs nedan vad som igår)

9 MÅNADER

Mer info under ett samtal!

Vad ingår?

Personlig kostplan

Ett skräddarsytt kostupplägg utformat efter dina önskemål och preferenser.

Skräddarsytt träningsprogram

Träningsprogram skapat för ditt mål och dina förutsättningar.

Chatta direkt med mig

Du kommer ha tillgång till en app med chatt direkt till mig där du kan ställa frågor, få stöd, genom hela din period tillsammans med mig.

Kontinuerlig uppdatering av dina planer

Du kommer under hela perioden få justeringar och anpassningar (när det behövs) av dina program för att du ska kunna nå dina mål

Video och bild på alla övningar

Dina träningsprogram har både bild, video, text instruktioner för du enkelt ska kunna följa dina upplägg

Alexander Ek

Jag startade min online coaching 2014 och det blev populärt väldigt snabbt i takt med att jag hjälpte människor att hitta tillbaka till en aktiv och hälsosam vardag.

Jag har alltid lagt stor fokus på att se människan som jag hjälper och förstå hur jag på bästa sätt kan strukturera upp en planering som passar in i vardagen och låser upp mer tid.
Många pratar om att man inte har tid till att träna eller äta en hälsosam kost.

Med min hjälp så kommer du att hitta tiden och dessutom att få tid över till annat som familj, vänner, eller fokusera på andra delmål som du också vill lyckas med.

Efter att ha hjälpt tusentals människor som tidigare haft svårt att gå ned eller upp i vikt så vågar jag säga att jag vet vad som fungerar.

Jag ser fram emot att hjälpa dig att nå just ditt mål.

VANLIGA FRÅGOR

Nej, vi anpassar all mat efter dina preferenser så att varje måltid ska vara både mättande och god. Detta passar alla i familjen.

Ja, Jag lever efter 80/20 principen. 80 % ska du hålla kostschemat och 20 % får du äta de du vill i sunda mängder. Det är så man får en hållbar livsstil.

Jag skräddarsyr paketet efter dina målsättningar och förutsättningar.

Det är beroende på hur noga du följer schemat, Jag vill att man får hållbara resultat och att man ska få lära sig hur man skapar hållbara resultat utifrån ens förutsättningar.

Jag har alltid lagt stor fokus på att se människan som jag hjälper och förstå hur jag på bästa sätt kan strukturera upp en planering som passar in i vardagen och låser upp mer tid. Efter att ha hjälpt tusentals människor som tidigare haft svårt att gå ned eller upp i vikt så vågar jag säga att jag vet vad som fungerar. Med min hjälp så kommer du att hitta tiden och dessutom att få tid över till annat som familj, vänner, eller fokusera på andra delmål som du också vill lyckas med