'Power-Mom' Program

Redo att bli en power mamma du alltid vetat att du kan vara – utan krångel? Power-Mom-programmet gör det enkelt och prisvärt att förändra ditt liv. Kom igång nu och bli en stark förebild för dina barn! 🌟

Fyll i formuläret nedan för att komma igång.

Detta ingår i mitt program Power-mom:

Varför mina klienter älskar kostplanen i mitt program power-mom:

Alla dina recept, träningsprogram, anteckningar, chatt och mer i en enkel app!

Resultat från mina power-moms:

Jag har hjälpt hundratals att hitta sin inre Power-Mom och leva ett bättre och hälsosammare liv. Du behöver inte välja mellan familjetid och dina mål.

Mitt Power-Mom-program gör din nästa viktminskning till den sista där du kan behålla ditt resultat. Anmäl dig till en kostnadsfri konsultation ovan.

Lyssna På Min
Klients Resa

Lyssna På Min Klients Resa

Susanne gick ner 8kg och hela 34cm på sin kropp under 3 månader vilket resulterade i en energifylld power mamma

Susanne före hon startade med min coaching:
Susanne efter hon startat med min coaching:

Tjänster

3 Månader
 • Tracker system för dina framsteg iOS /Android app med video instruktioner och bilder
 • Skräddarsydd individuell kostplan med recept
 • Full support via mitt chatt system
 • Skräddarsydd träningsplan
 • Vägledning och push
 • Uppföljningar
 • Start samtal
895,- / mån
4 Månader
 • Tracker system för dina framsteg iOS /Android app med video instruktioner och bilder
 • Skräddarsydd individuell kostplan med recept
 • Full support via mitt chatt system
 • Skräddarsydd träningsplan
 • Vägledning och push
 • Uppföljningar
 • Start samtal
795,- / mån

6 Månader

+1 månad gratis!
 • Tracker system för dina framsteg iOS /Android app med video instruktioner och bilder
 • Skräddarsydd individuell kostplan med recept
 • Full support via mitt chatt system
 • Skräddarsydd träningsplan
 • Vägledning och push
 • Uppföljningar
 • Start samtal
695,- / mån

Varför ska du välja mitt Power-mom-program?

8 års erfarenhet

Under mina år som PT online har jag hjälpt tusentals människor till att skapa en ny härlig energi, format deras drömkropp och lärt dem hur man får det att fungera i sin vardag

 

Byggt för dina mål

När jag skapar ditt träningsprogram och din måltidsplan kommer jag att ta hänsyn till individuella variabler som är unika för dig. Det betyder att du får ett program som verkligen är skräddarsytt för dig

Alltid närvarande för stöttning

Som min klient kommer du att ha obegränsad support. Du kommer också uppdatera mig löpande för stöttning och vägledning under din resa. Tillsammans kommer vi arbeta mot att skapa en hållbar livsstil för dig

Kostnadseffektivt

Få fantastiska resultat till ett rimligt pris. Jag vet att det kan vara dyrt att bilda familj, så jag har skapat ett specialerbjudande bara för mammor som du. Mitt Power-Mom-program ger dig alla förmåner utan att snåla med kvalitet eller funktioner.
För mindre än kostnaden för en enda timme med en lokal personlig tränare får du en hel månad hos mig online. Så fortsätt, investera i att bli den bästa versionen av dig själv – det är billigare än du tror! Och en investering för din hälsa.

Alexander Ek

När jag började med min PT Online hade jag ett tydligt mål av att hjälpa människor att hitta en bättre balans och styrka för ett hållbart och friskt liv.

Vi får ständigt fel information kring vad som är hälsosamt eller hur man snabbast ska gå ned i vikt genom diverse dieter som utesluter och förbjuder råvaror. Vilket leder till en ännu mer ohälsosam och ohållbar livsstil. Hos mig får du den hjälp du behöver för att skapa en hållbar livsstil mellan träning, kosthållning och den mentala biten.

Jag är en coach som lägger stor fokus på att hjälpa dig att skapa balans & välmående så att du kan nå ditt mål och sedan trivas med en hållbar livsstil i många år framöver. Varmt välkommen till min PT ONLINE

Följ mig på instagram

för mer inspiration & tips: