Thank You Page

Stort tack för att du visat intresse för min coaching!

Detta kommer vara följande steg framåt:

1

Kontrollerar din inlämnade information:

Efter att jag har granskat informationen du skickat in via din intresseanmälan kommer du att få ett SMS från mig inom de närmaste 48 timmarna för att boka ett första samtal. Under det här samtalet skulle jag vilja veta mer om din nuvarande situation och framtida mål.

Håll utkik efter ett SMS från ett nummer som du kanske inte känner igen, och se till att du svarar snabbt för att säkra din plats innan den erbjuds till någon annan.

2

Samtal:

På vårt samtal tar jag mig tid att förstå din unika situation och diskutera hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål. Kom ihåg att det här samtalet bara är en chans för oss båda att se om vi kan samarbeta bra, och det är inte bindande.

3

Fyll i frågeformuläret:

Om vi ​​bestämmer oss för att slå oss ihop och dina mål stämmer överens med mitt program, börjar den spännande resan! Ditt nästa steg skulle vara att fylla i ett kort frågeformulär som jag skickar över. Detta säkerställer att jag har de detaljer som behövs för att skapa en plan som är skräddarsydd för att passa in smidigt i ditt liv och vardagsschema..

4

Du är redo:

Du är helt redo att påbörja din resa till den bästa versionen av dig själv. Ökad energi, glädje och styrka

Tidigare klienter:

Här är ett urval av tidigare klienter som valt att arbeta tillsammans med mig.