Är du redo för en förändring

Är du redo att påbörja en resa mot förändring?

Jag har nu öppnat upp nya platser för min hjälp med kost och träningsprogram för att du ska nå just ditt mål och få den förändring du förtjänar!

Min coaching hjälper dig oavsett tidigare erfarenhet eller förutsättningar, Jag bygger upp programmet helt utefter dig med ditt mål i åtanke.

Via min coaching så får du tillgång till min support varje dag samt möjlighet till att ringa / chatta med mig via skype! (Gäller endast 6 mån coaching)

Det är mitt heltidsjobb så kan du vara säker på att jag alltid finns nära till hands och kommer att besvara din fråga och guida dig på rätt väg även vid jobbiga situationer.

Sommaren är ett perfekt tillfälle att faktiskt göra verklighet utav sin drömkropp eller uppnå den förändring som man länge har gått runt och tänkt på.

Det finns utrymme till att njuta av god mat även fast du går på ett kostschema! Jag skapar inga tävlingsdieter åt mina klienter, min coaching är ett sunt och hållbart program som
gör det möjligt för dig att både äta och träna enligt mina instruktioner långt efter att vår tid ihop är över.
Dessutom lägger jag stor vikt på att du ska få all kunskap och verktyg till att bibehålla formen när du uppnår den förändring du letar efter!

Vill du påbörja resan mot förändring och verkligen känna att du får hjälpen att uppnå ditt mål?
Ansök till min coaching idag!
Jag tar emot begränsat antal platser för min online coaching då jag vill ge tillräckligt med tid och fokus till var och en som jag coachar.

Bli en i Team-Alexanderek och uppnå målet ihop med mig + många andra klienter!
För att se tidigare resultat titta på mina klienter som uppnått sina mål

Online coaching klient bild

Online coaching klient bild

Är du redo för en förändring - Nya platser öppna Online coaching klient bild