Stockholm över helgen

Stockholm över helgen för att spendera tid ihop med min barndomsvän

Vanligtvis så brukar jag åka upp till Johan i Stockholm ungefär varannan månad och tidigare har det alltid bara varit 100% fokus på arbete. Denna gången så ligger vår fokus mer på att bara umgås och ha roligt ihop.

Min tanke är att iaf hinna med två stycken träningspass, Som tur är så bor Johan bara 50 meter ifrån ett helt nybyggt Nordic Wellness som är max utrustat så det blir verkligen inga problem att få till grymma träningspass!

Lördagsmorgonen bestod utav en riktigt skön sovmorgon och sedan ladda på med en lite enklare frukost än vad jag brukar äta hemma i Varberg.

Frukosten: 400g kvarg, Musli, Hallon, Nocco. Detta var även min PWO inför dagens träningspass som var ett bröstpass.

Vi har gjort om Getfit webshoppen kika gärna förbi på hemsidan och ge förslag på smaker / produkter vi borde ta in i vårt sortiment! Maila till ” kontakt@getfit.se ”

Träningen idag blev enbart på brösten och jag försökte köra så mycket “TUT” time under tension som möjligt istället för att smälla på med tyngre vikter. Jag har börjat variera min träning mellan tunga pass och kontakt pass vilket har fungerat otroligt bra den senaste tiden.

Efter träningen så hade Johan bokat in thai massage åt oss vilket var otroligt skönt för kroppen.
Min massör konstaterade ganska så direkt att min kropp behöver mycket mer rörlighet och stretch som jag tänkt lägga in i min träning vid ett flertal tillfällen men det har inte blivit av.
Nu står rörlighet högt upp på min “TODO” lista.
Min högra sida är också otroligt mycket mer spänd och öm än vänster sida och detta går hela vägen ifrån brösthöjd ner till vaderna så det blir också en punkt för mig att ta tag i och få ordning på.

Ikväll så är tanken att vi ska lägga några timmar på arbete då jag har en hel del att fixa med nya klienter som ska köra igång sina program nu efter sommaren.
Eventuellt så blir det någon enklare mat ” Tacos” och film som avslut på vår lördag i Stockholm.

För dig som behöver komma igång efter semestern så har jag nu platser på min coaching!

Stockholm för en helg med träning