Bästa vägen till fettförbränning

Klienten Mikaels väg till bästa fettförbränning

Min grymma klient Mikael fortsätter att imponera med sin förvandling och med 10 dagar kvar till den planerade semestern så har vi lyckats otroligt bra med att ta fram en schysst semesterform!

Vårt första mål var att så effektivt och snabbt  få igång mikaels fettförbränning.
Genom att noggrant planera kosten i samband med en balanserad träning så kan man på ett naturligt sätt öka kroppens egna förbränning. Denna metod är verkligen en utav de effektivaste saker du kan göra när du vill öka din fettförbränning. Kroppen arbetar dygnet runt med förbränningen istället för att enbart förbränna under 30-60 minuters träning.

Vad kan du själv göra?

  • Välj bra och rena råvaror i din kost
  • Håll koll på ditt kcal intag
  • Motionera 3-4 gånger i veckan
  • Drick mycket vatten
  • Sov ca 8 timmar
  • Undvik stress

Hittils så har vi totalt lyckats skala bort ca 20kg+ fett på kroppen, vi startade på 128kg och nu ligger vikten på 98kg.
Återigen så är detta enbart genom att strukturera upp kosten med ett kostschema och träningsprogram som jag har skräddarsytt för min klient

Det är så fantastiskt hur en kropp kan gå ifrån en djup dvala och fettlagring till att skjuta förbränningen till höjden på bara ett par månader!

Behöver du också hjälp med att komma i form eller inspiration ifrån andra? Kolla gärna in mina klientresultat. Jag tar emot nya klienter genom att skicka in din intresseanmälan via hemsidan

Fettförbränning