En aktiv morgon

Godmorgon allihopa

Hur många utav er som läser bloggen väljer att starta eran dag med en aktiv morgon?

Jag försöker alltid starta min dag genom att gå upp tidigare än vad jag egentligen behöver och ge mig själv 60 minuter till att promenera.
Att ta sig tiden till att gå upp 30 minuter tidigare än vanligt och promenera ger så mycket mer energi under resten utav din dag.
Få in en rutin i morgonpromenader så kommer du att förstå vad jag pratar om.

Jag vaknade upp imorse och såg att det regnade ute vilket betyder att morgoncardion får tyvärr göras inne på gymmet. Vilket kanske inte är det roligaste men det ska endå göras.
Det blev 60 minuters promenad i uppförsbacke. Jag försöker alltid vara produktiv under tiden som jag går på ett löpband så jag passade på att göra min dagsplanering.
Jag hann med att svara på enklare mail frågor, kolla runt på sociala medier så att jag kan fokusera mer på jobbet när jag väl kommer hem, göra en punktlista inför dagens todo.

Direkt när jag kom hem efter cardion så kastade jag mig över gröten för att få den färdig och börja jobba med mails ifrån mina underbara och duktiga klienter som visar upp framsteg efter framsteg.
Jag har aktiv vila på mitt schema idag så min tanke är att försöka komma iväg och simma 45minuter i eftermiddag. Simmning är ett riktigt bra alternativ för din cardio om du känner dig trött och sliten i kroppen.

Ikväll är det också dags för teamträff i Borås, fokuset för mig kommer att ligga på öva posering inför tävlingen på Alströmmer som går 17-18 juni i Alingsås.

Behöver du hjälp med din kost och träning?

Det är fortfarande många som anmäler sig till mitt populära program Sommarformen vilket är super roligt! Dock så kommer jag snart att stänga denna anmälan då jag vill lägga 100% av min fokus på min “nya” coaching.

Mitt nya upplägg med coaching är att jag kommer enbart ta emot ett visst antal platser för att kunna lägga all tid & fokus på ett mindre antal klienter. Detta kommer skapa en tightare relation till mina klienter och även ta steget vidare mot ännu bättre resultat och upplevelse när man blir coachad utav mig.

För dig som vill kunna njuta av att det är sommar men endå behålla formen och fortsätta utvecklas mot dina mål så är det ett perfekt tillfälle för dig att kontakta mig så snart som möjligt.
När alla platser för min coaching är tagna så kommer jag stänga anmälan helt och endast erbjuda kost & träningsprogram utan coaching för de som är intresserade utav min hjälp.

Ta chansen att nå din drömkropp och hitta en aktivare och hälsosammare livsstil ihop med mig! 

Frukost på en aktiv morgon