Slutet av dieten

Det börjar nu närma sig slutet av dieten som jag påbörjade i januari

Snart är det 6 månader sedan jag startade min diet för att ta fram min absolut bästa form inför min debut på scenen i Mens Physique.
Jag kommer att tävla i Alingsås 17/6 och sedan diet start har jag nu gått ned 10kg och det börjar verkligen kännas både mentalt och volym mässigt på kroppen.
Just nu ser jag mest fram emot att ställa mig på scenen och sedan få äta upp mig ordentligt igen!
När man går på en såhär extrem diet så blir det en obalans i kroppen och man får cravings på precis allt!

Jag är verkligen ingen person som äter skräpmat / godis på helgerna eller kvällarna normalt sett. Men nu så är det verkligen allt jag tänker på under dagarna.
Igår laddade jag upp ordentligt genom att köpa hem 1,5kg Lösgodis och 5st Marabou chokladkakor som ska avnjutas ihop med vänner på kvällen efter tävlingen.

Efter tävlingen på lördagen så är det pizza kväll med boysen här hemma. Vi ska beställa hem flera olika pizzor både säkra och osäkra kort som vi aldrig har smakat på tidigare.
Detta är verkligen något jag ser fram emot och nästan längtar till mer än själva tävlingen konstigt nog!

Hjärnan spelar verkligen ett spratt på en mot slutet av dieten.

Jag har inte lagt någon direkt ny plan för mig själv efter tävlingen, detta var något jag verkligen ville göra och har haft på tankarna väldigt länge så det ska bli riktigt skönt att kunna bocka av ännu ett av mina mål.

Vi får se hur länge jag klarar av att hålla en väl definierad kropp under sommaren, men jag kan iaf lova att jag kommer njuta mer av mat denna sommaren än jag gjort tidigare!

För att se mer av min dagliga träning kan ni följa min instagram

Formen mot slutet av dieten